Nieuws - Verslag feestavond vrijwilligers

Woensdag 3 nov 2010
Afgelopen zaterdag was het zover: de jaarlijkse feestavond om de vrijwilligers en sponsors te bedanken voor hun inzet en bijdrage in het afgelopen jaar. Onze vereniging organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten voor zowel de recreatieve als de prestatiegerichte speler; voor zowel de jeugd als de senioren. Dit is mogelijk dankzij de vele vrijwilligers en sponsors daarom nogmaals dank aan hen. Hopelijk kunnen we op jullie blijven rekenen en kunnen we ook komend jaar weer nieuwe gezichten verwelkomen op de diverse activiteiten.

In de uitnodiging is melding gemaakt van een verrassende activiteit en hierover werd dan ook druk van tevoren gespeculeerd in de kantine. Duidelijk was wel dat deze avond niet getennist zou worden. Maar wat dan wel??
Vanaf 20.00u kwamen de mensen binnen en na een bakje koffie werd gestart met de nu al beruchte TV Maasdriel Popquiz. De popquiz werd gepresenteerd door Thomas van Wamel (aan de knoppen) en Nathalie Broekmeulen (de presentatrice). In groepjes van 5 personen zijn in diverse spelrondes vragen beantwoord aan de hand van muziekfragmenten en muziekvideo's uit de de jaren '60 tot en met nu. Hoe later het werd, hoe losser het werd: na een voorzichtig dansje gingen hele hordes mensen los en ook de zangkwaliteiten van diverse leden werden (soms pijnlijk..;-)) duidelijk.

Tijdens de bloedstollende finale kwamen de teams Made in the 70's en Het neusje van de(r) Zalm tegen elkaar uit. Zij hadden evenveel punten behaald. Met het antwoord op de allesbeslissende vraag over de sterfdatum van Michael Jackson is uiteindelijk het team Het neusje van de zalm winnaar geworden van een mooi prijzenpakket en de felbegeerde George Baker-beker.
Na deze spannende strijd kon iedereen zich weer ontspannen aan, op en naast de bar. Het was gezellig, hopelijk tot volgend jaar!

Het bestuur van TV Maasdriel


Terug naar nieuws