Nieuws - Uitnodiging ...

Dinsdag 20 apr 2010
Geacht lid,

Lid zijn van TV Maasdriel betekent op de allereerste plaats zo vaak mogelijk lekker tennissen. Maar het is goed om te weten dat het plezier in het tennissen en het gebruikmaken van de vele faciliteiten die de tennisvereniging biedt, mogelijk is omdat een groot aantal leden net even iets meer doet dan uitsluitend tennissen.

Een (tennis)vereniging kan alleen maar bestaan dankzij die extra inzet. Een aantal commissies maakt het, samen met het bestuur, mogelijk dat de andere leden op diverse manier kunnen tennissen (denk aan competitie, toernooitjes, thema dagen, jeugdactiviteiten, training). Er is voortdurend behoefte aan die extra hulp.

We willen alle leden, ook jeugdleden of ouders van jeugdleden, vragen iets extra's in de vereniging te investeren. Omdat je per activiteit in een groepje bezig bent, leer je zo andere leden beter kennen. Daarnaast maak je het mogelijk dat we onze leden allerlei leuke activiteiten kunnen bieden.

Bij TV Maasdriel verricht een groot aantal leden vrijwilligerswerk. Sterker nog, onze vereniging draait vrijwel volledig op vrijwilligers, met uitzondering van de trainers en de beheerster van de kantine.

Het feit dat onze vereniging een breed en gevarieerd scala van verenigingsactiviteiten organiseert, betekent dat we veel vrijwilligers nodig hebben.

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk?
Wil je niet alleen actief zijn op de baan, maar ook naast de baan?

Het gaat o.a. om zaken als:
- organiseren jeugdactiviteiten
- meehelpen bij het organiseren van (jeugd)toernooitjes
- onderhoud tennisbanen (1 of 2 keer per jaar)
- en nog veel meer...

Heb je interesse? Spreek dan iemand aan van het bestuur van onze vereniging of stuur snel een mailtje aan onze secretaris.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Maasdriel


Terug naar nieuws