Nieuws - Introducee op jouw ledenpas

Zaterdag 14 okt 2017
Introduceer op jouw ledenpas
Ken jij iemand met interesse voor tennis en wil je hem of haar op je vaste tennisavond laten meespelen? Dat kan nu!  Introducees mogen 3 keer gratis komen tennissen. En afhangen kan eenvoudig op jouw ledenpas! nadat de ledenadministrateur dat heeft ingeregeld.

Stuur een mail naar
ledenadministratie@tvmaadriel.nl. De ledenadministrateur kan namelijk aan jouw ledenpas een introducee toekennen zodat jullie beiden kunnen afhangen. In plaats van 1x keer, haal je dan 2x je ledenpas door de lezer van het afhangbord.

Proeflidmaatschap
Mocht het tennisvirus overslaan dan is het mogelijk voor €20,- een proeflidmaatschap van 3 maanden af te sluiten. Dit proeflidmaatschap eindigt automatisch, maar kan worden omgezet in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Je betaalt dan alleen nog over de resterende maanden van het jaar.

Het aanbod van het proeflidmaatschap is ook voor ex-leden van TV Maasdriel, mits zij minimaal een jaar of langer géén lid meer zijn geweest.  Dus nodig zoveel mogelijk vrienden uit en laat ze proeven van deze fantastische sport!Terug naar nieuws