Nieuws - KNLTB Najaarscompetitie 2010

Woensdag 14 apr 2010
Beste tennisspelers,

De voorjaarscompetitie is gestart. Een heerlijk zonnetje en leuke wedstrijden.
Wil ja na de zomer lekker blijven tennissen? Had je je eigenlijk op willen geven voor de voorjaarscompetitie? Je kunt je nu opgeven voor de najaarscompetitie!

Wanneer?
De najaarscompetitie is van woensdag 8 september tot 23 oktober (week 36 t/m week 42, inhaaldagen niet meegerekend). Vraag alvast toestemming aan je partner en noteer de competitiedata in de agenda!

Voor wie?
Hoe lang je al tennist, lid bent van de vereniging of welke speelsterkte je hebt, het maakt niet uit.
Als lid van T.V. Maasdriel kun je inschrijven voor de competitie.
Je kunt je als individueel of als team inschrijven. Individuele inschrijvers kunnen aan teams die niet voltallig zijn worden toegevoegd. Voltallige gemengde teams bestaan uit 3 dames en 3 heren.
Dames– en herenteams zijn voltallig met 5 inschrijvers.
Lijkt het je leuk om eens in te vallen? Laat het weten. Wij geven dit door aan de teams, zodat zij contact met je op kunnen nemen als ze een invaller zoeken.

Jeugd
Kinderen die goed op een groot veld kunnen tennissen kunnen zich op geven voor deze competitie. Kinderen t/m 11 jaar die liever op een kleiner veld spelen, kunnen zich opgeven voor de mini & driekwart competitie. De inschrijving voor deze competitie is later.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 23 mei 2010.
Het inschrijfgeld voor deelname aan de competitie bedraagt € 45,- per team. Vul het bijgevoegde inschrijfformulier in en mail het naar vcl.tvmaasdriel@gmail.com of stop het in de brievenbus van Ipperakkeren 57 in Kerkdriel (2e flat).

Deelname
De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Deelname is afhankelijk van de beschikbare plaatsen en de beschikbare baancapaciteit.

Inloopavond
De captains ontvangen begin augustus 2010 via e-mail een uitnodiging om de aanvoerdermap en de tennisballen op te halen. In de aanvoerdersmap zit het wedstrijdprogramma, de wedstrijdformulieren en een bestellijst voor hapjes en drankjes. De tennisballen kunnen met een korting worden aangeschaft. De teams mogen de tennisballen na afloop van de competitie behouden.

Kosten

Inschrijfkosten per team zijn € 45,-.
Per thuiswedstrijd zijn de kosten 2 blikken tennisballen à € 9,- per stuk.
In augustus 2010 ontvangen de captains per mail, de totale kosten van het team.
Op de informatieavond half augustus, haalt de captain de papieren en de tennisballen op.
Een éénmalige incasso voor inschrijfkosten en de ballen moet dan ondertekend worden, voor deelname aan de competitie. Teamleden dienen onderling hun bijdrage d.m.v. een bankoverschrijving of contante betaling aan de captain te voldoen.

Inschrijven voor de competitie kan uiterlijk tot en met zondag 23 mei 2010.
Lever het inschrijfformulier in bij Stefka Waaijer, Ipperakkeren 57 Kerkdriel óf mail het ingevulde formulier naar vcl.tvmaasdriel@gmail.com

Heb je vragen? Spreek Nicky of Stefka aan op de tennisbaan of mail naar vcl.tvmaasdriel@gmail.com.

Klik hier voor het inschrijfformulier.
   

Met vriendelijke groet,

Stefka Waaijer (Competitieleider)
& Nicky Lorier

P.S. Vergeet je niet op te geven voor de BBQ op zaterdag 5 juni. Dit kan bij Rian in de kantine!Terug naar nieuws