Nieuws - World Tour 7 mei was een feestje voor de deelnemers

Woensdag 17 mei 2017
Zondag 7 mei was onze club host voor de World Tour. Zo'n 24 kinderen kwamen naar onze vereniging. Het park was aangekleed in het decor van Monte Carlo, dat niet alleen bekend is om het tennistoernooi dat daar gespeeld wordt, maar ook bekend is van de autosport en de casino's. De kinderen startten met een rondje op het autoraceparcours om ''de banden om te warmen''.  Daarna speelden de kinderen in twee teams korte partijtjes tegen elkaar over een mini-net.

Het tennisprogramma had een tweetal verrassende elementen, waardoor het verdienen van punten voor je team ook een beetje een kwestie werd van geluk: in de eerste spelronde mocht de winnaar aan de draaitafel draaien, waarmee hij/zij  extra punten voor het team kon verdienen, of een punt moest afstaan aan het andere team (!). In de tweede ronde kon een speler het spel voortijdig winnen als hij/zij er in slaagde de bal in de hoepel te spelen.

In de pauze smulden de kinderen van de heerlijke bananen, druiven, aardbeien en sappige meloenstukken die mooi gepresenteerd op tafel stonden. Dank aan Conny Slijkerman en Gerdie Rijkers-Collard voor de voorbereiding, leuke ideeen, het fruit en de materialen. De foto's van deze dag vind je hieronder en in het foto-album op deze website.

Zondag 11 juni is TV Maasdriel weer host. Wil je mee spelen? laat het weten via jeugd@tvmaasdriel.nl

Mariel van Tetrode
Tenniskidsfunctionaris
Terug naar nieuws