Nieuws - Gerard's krachtenmeting in Hilversum

Zaterdag 7 mrt 2015


Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen

In de week 2 t/m 8 maart werden de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen gespeeld in het Tulip Tennis Center in Hilversum. Een uniek toernooi met zo'n 450 deelnemers.  De oudste deelnemer bij de mannen was 85 jaar oud, bij de vrouwen 80 jaar oud. Ook de jongeren, de categorieën 35+, 40+ en 45+ waren goed vertegenwoordigd.  Gerard  Mocking ontving een uitnodiging tot deelname van de KNLTB. En wat doe je als veteraan, als je wordt opgeroepen? Dan ga je! Gerard  kwam uit in de HE 70+ . Klik hier voor het resultaat.

Doe ook mee
De KNLTB organiseert diverse competities en toernooien waardoor veteranentennissers altijd kunnen blijven spelen tegen tennissers van hun eigen leeftijd en niveau.

Nationale Veteranen Kampioenschappen
In diverse leeftijdscategorieën nemen de sterkste spelers of speelsters van Nederland het tegen elkaar op.Dit zijn prestatieve toernooien. De resultaten van deze toernooien worden verwerkt in de Veteranen Ranglijst en wegen mee in de samenstelling van de teams die deelnemen aan het WK Veteranentennis. Klik hier  voor meer informatie over de Nationale Veteranen kampioenschappen.

Senior plus events
De term Senior Plus events zijn lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. De gezelligheid van een wedstrijd staat voorop. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten.  Hier vind je de data van de events per district, de contactpersoon en informatie over inschrijven.
 Terug naar nieuws