Nieuws - 2 Teams kampioen!

Maandag 3 jun 2013
De laatste, prachtige, competitiedag is gespeeld en velen kunnen weer terugkijken op een gezellig en sportieve competitie.

Wat cijfers van deze competitie:

- 18 Teams
- 95 deelnemers
- 631 Wedstrijden
- 309 Wedstrijden gewonnen
- 1 team degradeerd

Naast deze cijfers mogen we 2 teams feliciteren met hun kampioenschap.

Allereerst heeft ons Meisjes t/m 17 team op de allerlaatste competitiedag in een bloedstollende finale tegen de nr 2 Zaltbommel op het allerlaatste punt in de 3e set van de 2e dubbel het beslissende punt gemaakt. Een 3-3 stand tegen Zaltbommel was voldoende om het kampioenschap binnen te slepen en dit is ze gelukt. Meiden, nogmaals proficiat en veel succes tijdens de najaarscompetitie!


Meisjes 1 zondag v.l.n.r. Leonie van den Heuvel, Liza van den Biggelaar, Sharon Hooijmans, Allisha Theuwis

Ook hebben we dit jaar een heren team dat een revanche zocht op hun misgelopen kampioenschap van vorig jaar. Tijdens de voorjaarscompetitie van 2012 flikte zij namelijk het kunstje, wat de Meisjes t/m 17 dit jaar wel lukt, niet. Op de laatste dag kampioen kunnen worden, maar dan 1 puntje te veel laten liggen. Met een verschil van 1 punt is het kampioenschap misgelopen.

Om dat dit jaar maar te verkomen hebben de Heren 2 wat extra uurtjes op de baan gestaan en gingen goed van start met 17 uit 18 wedstrijden gewonnen uit de eerste 3 speeldagen. Deze lijn bleven ze doorzetten en werden tijdens de een-na-laatste speeldag al kampioen. Met slechts 5 wedstrijden verloren tijdens de competitie mogen ze volgend jaar aanstalte maken in de 1e klasse District Heren 17+. Heren, ook jullie proficiat met het kampioenschap!


Heren 2 Zondag v.l.n.r. Sjoerd Laheij, Ronnie Kooyman, David van Zanten, Remco van Osch

Terug naar nieuws