Nieuws - Geslaagd SINT-feest bij tennisvereniging Maasdriel

Maandag 10 dec 2012
Zaterdagochtend 24 november werd het SINT-feest gehouden voor de jeugd bij tennisvereniging Maasdriel.

Het was gezellig druk in het clubhuis: maarliefst 30 kinderen variërend in leeftijd van bijna 2 tot 11 jaar waren naar het SINT-feest gekomen. De organisatie had allerlei leuke avontuurlijke buitenactiviteiten bedacht. Eén van de opdrachten was gezamenlijk zo snel mogelijk de pepernoten en pakjes, langs daken en touwladders, op de juiste plek te bezorgen; de pepernoten in de schoorsteen en de pakjes bij de knisperende openhaard. Daarna gingen de kinderen in een zak, nee, niet naar Spanje, maar om met souplesse naar de eindstreep te springen. De Pieten die Sinterklaas vooruit had gestuurd, moedigden de kinderen aan. Ook het touwtrekken werd fanatiek bedreven. Daarna namen de jongste kinderen buiten plaats in de loungehoek voor een klein poppenkasttheater over een ondeugende Piet die de baard van Sinterklaas had afgeknipt!
Het feest ging binnen verder met muziek, gedraaid door DJ Jordyyy.

De tijd vloog om. Het werd 11.00 uur. De kinderen wachtten gespannen af of Sinterklaas nog zou komen. Je weet natuurlijk nooit wanneer Sinterklaas langs komt. En of hij wel komt. En…. daar was hij ineens. Ondanks zijn overvolle agenda, had hij gelukkig even tijd voor een bezoek. Susan (bijna 2) vond het heel spannend zo vlak bij Sinterklaas te staan. Pas toen mama haar weer oppakte, durfde ze Sint weer aan te kijken. Alle kinderen kregen een mooi cadeau. Daarmee was de spanning eraf. Zeker toen na het vertrek van de Sint, de Pieten nog even bleven om poffertjes te serveren.

De organisatie dankt allen die meehielpen of op een andere manier er voor zorgden dat TV Maasdriel weer kan terugkijken op en heel leuk Sinterklaasfeest! Bekijk het album voor foto's van het SINT-feest
.


Terug naar nieuws