Nieuws - KNLTB Voorjaarscompetitie (inschrijven kan t/m maandag 26 november as.!)

Maandag 19 nov 2012
Er kan weer ingeschreven worden voor de KNLTB Voorjaarscompetitie van 2013. Stefka Waaijer heeft haar taken als VCL overgedragen aan Remco van Osch en Sjoerd Laheij. Let er dus bij het inleveren van je inschrijfformulier op dat je deze niet bij Stefka in de brievenbus stopt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIEUW – In 2013 wordt de volgende nieuwe competitiesoort aangeboden:
• Dames dubbel 35+ op zaterdag
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wat houdt de competitie precies in?
Samen met andere leden van TV Maasdriel vorm je een team. Je doet mee in een heren-, dames- of mixteam. Het zijn 7 speeldagen. Je speelt ‘uit’ of ‘thuis’ tegen een team van een andere vereniging, met ongeveer dezelfde speelsterkte. Afhankelijk van de competitiesoort speelt je team 4-8 wedstrijden. Zelf speel je dan 2, in enkele gevallen 3 wedstrijden.

Wanneer?
De voorjaarscompetitie begint in april tot half juni (week 14 t/m week 23, inhaaldagen niet meegerekend). Er wordt op bijna iedere dag van de week een competitiesoort aangeboden. Hier (linkje naar file: “Speeldata en Aanbod (1).pdf”) vind je het competitie aanbod en de speeldata.

Hoe schrijf ik me in?
Een ingevuld inschrijfformulier (linkje naar file: “Uitnodiging Voorjaarscompetitie 2013.doc”) kan per mail naar vcl.tvmaasdriel@gmail.com gestuurd worden of in de brievenbus bij Remco van Osch of Sjoerd Laheij.Terug naar nieuws