Nieuws - Interne Wintercompetitie

Donderdag 11 okt 2012
De Interne Wintercompetitie 2012-2013 gaat weer van start en zoals vanouds zal er gespeeld worden op de zondag. Vanaf dit jaar wel in een nieuw (winter)jasje. Er is een nieuwe organisatie, dus nieuwe ideeën! Zo gaan we de competitie indelen op speelsterkte zodat het competitieve onderdeel van het spel meer tot zijn recht kan komen. Dit gaan we realiseren door verschillende klasses te maken waarin men zowel kan promoveren als degraderen naar een andere klasse. Tijdens de eerste speeldag zullen wij de uitgebreide spelregels uitleggen. De uitslagen zullen via toernooi.nl gepubliceerd worden. Voor de enthousiastelingen onder ons, kun je hier de actuele stand volgen.
 
Vastgestelde speeldata: 4-11, 18-11, 2-12, 16-12, 6-1, 20-1, 3-2, 17-2, 3-3

Aanvangstijd: vanaf 12:00u, onder voorbehoud.

Er wordt gespeeld in gemengde teams van minimaal 2 heren en 2 dames. Teamduels zullen bestaan uit één herendubbel, één damesdubbel en 2 gemengd dubbels. Het is ook mogelijk om als individu of als tweetal in te schrijven. Wij zullen onze uiterste best doen om leuke teams te maken.
 
Voor inschrijfformulieren kan je terecht bij Rian of via deze link.

Uiterlijke inschrijfdatum: 22-10-2012.
 
Vergeet ook niet om de T.V. Maasdriel Facebook pagina te liken. Ook hier zullen verschillende updates worden geplaatst over de Interne Wintercompetitie.
 
Wij zien graag jullie inschrijvingen tegemoet.

De organisatie Interne Wintercompetitie 2012-2013

David van Zanten
Remco van Osch
Marcel Bosboom
Rian Duivenvoorde

Terug naar nieuws