Nieuws - Uitslagen CKS 2011

Maandag 26 mrt 2012
Het thema van dit jaar was PINK in het kader van de finaledag op zondag in het Pinksterweekend. Het clubhuis was voor de gelegenheid versierd in het rose en veel deelnemers hadden tevens gehoor gegeven om zich in het rose te kleden.

Dit jaar zijn de wedstrijden gespeeld in 1 week i.p.v. 2 weken. Tegelijkertijd werden ook de clubkampioenschappen gehouden voor de junioren. De speelweek is goed verlopen. Af en toe een bui, maar over het algemeen heeft het weer ons geen parten gespeeld. De finaledag, zondag 12 juni was zelfs warm. De dag werd afgesloten met een loterij. Het was deze dag dan ook gezellig druk!
Deelnemers bedankt voor het meedoen en we zouden het op prijs stellen als er volgend jaar nog meer deelnemers zich zullen opgeven voor de clubkampioenschappen. Sponsors bedankt voor de bijdrage en de supporters bedankt voor het aanmoedigen!

De uitslagen:
HE5 1. Kobus van Dooren, 2. Remco van Osch - HD5 1. Twan Moors en JW Rovers, 2. Kobus van Dooren en Peter van Gorkum - HE6 1. John van der Linden, 2. Frans van Osch - HD6 1. Rohalt van Grevengoed en Jeroen Kloet, 2. Ad Verhoeven en Hans van der Zalm - DE6 1. Astrid Kogels, 2. Iris de Lang - DD6 1. Carola Goesten en Carlijn van Herwaarden, 2. Danielle de Graauw en Bertine de Grouw - GD6 1. Jeroen Kloet en Carlijn van Herwaarden, 2. Peter van Gorkum en Rian van Osch - HE7 1. René Slaats, 2. Serge van Namen - HD7 1. Martijn Eltink en Ad van Gessel, 2. Toon van de Camp en Antoon Vogel - DE7 1. Janneke Visser, 2. Iris de Lang - DD7 1. Anja van Osch en Francy de Rooij-Grandia, 2. Diny Goesten en Elly Grandia - GD7 1. Jos de Leeuw en Marlies Veldhuijzen, 2. Jos Broekmeulen en Karen Broekmeulen - HE8 1. Serge van Namen, 2. Chris Stoof – HD8 1. Janus Liebregts en Anton Piels, 2. Huub van Namen en Serge van Namen - DE8 1. Niki van Mook, 2. Monique Dechering - DD8 1. Monique Dechering en Tessa van Zeeland, 2. Betsie Niënhaus en Marielle Piels - GD8 1. Jos van Mook en Niki van Mook, 2. Janus Liebregts en Marielle Piels.


Terug naar nieuws