Nieuws - 25 maart - Open Tennisdag

Maandag 19 mrt 2012
Op zondag 25 maart as. organiseren wij voor het eerst een Open Dag op onze tennisvereniging. Deze dag is bedoeld om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met onze vereniging. Die dag kunnen leden niet-leden uitnodigen om een keer mee te komen tennissen. Dus heb je vrienden, buren of familieleden die je graag voortaan ook op de tennisbaan wil tegenkomen, informeer ze dan hierover en laat ze zich aanmelden! Deelname is kosteloos. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
Voor de duidelijkheid: zowel leden als niet-leden zijn op 25 maart welkom!

Hoe doe je dat?
Klik hier en ga dus nu direct naar onze pagina en meld je aan voor de Open Tennisdag!!
Je kunt je vrienden en kennissen via Facebook uitnodigen om mee te doen hieraan. Het lid dat de meeste mensen aanmeldt, krijgt een leuke verrassing.

Oproep vrijwilligers Open Tennisdag

Ook zoeken we vrijwilligers voor die dag: leden die graag wat willen vertellen over onze club en/of een balletje willen slaan. Graag je tennisracket(s) meenemen.
Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar mariel.van.tetrode@hetnet.nl

Als je as. zondag naar de Open Dag komt, zou je dan je racket(s) mee willen nemen? Indien het nodig is, kan een niet-lid hier dan tijdens de clinic een balletje mee slaan. Na afloop van de clinic krijg je uiteraard je racket direct mee terug.


Terug naar nieuws