Nieuws - Competitienieuws

Vrijdag 24 feb 2012
Competitieballen
Al jaren spelen we bij TV Maasdriel competitie met Tretorn ballen. Dit zijn prijzige ballen. Met de economische recessie zou het fijn zijn als het ook wat voordeliger kan.
Als alternatief zijn er Dunlop Extra Life ballen. Net als de Tretorn drukloze ballen speciaal voor kunstgras. Via Dunlop heeft de vereniging een paar doosjes ontvangen om uit te proberen. Tot nu toe zijn de reacties verdeeld. Sommigen vinden ze heel fijn spelen, anderen minder. Een andere merk bal speelt uiteraard anders dan je gewend bent. De Dunlop bal lijkt wat lichter. Hierdoor stuit hij verder door (en hoef je minder snel naar de bal), maar bij een diepe bal zul je verder naar achter moeten en meer ruimte moeten maken voor je slag. De timing is dus anders en dat is wennen.
De kosten voor 3 Tretorn ballen zijn € 9,-. Voor Dunlop Extra Life betaal je waarschijnlijk € 7,- per 3 ballen. Per team kun je kiezen of je dit competitie seizoen met Tretorn wil spelen of met Dunlop ballen.
Vraag aan Rian een doosje Dunlop ballen om uit te proberen of koop zelf een doos via Perry Sport.
Stuur een mail naar vcl.tvmaasdriel@gmail.com vóór 5 maart waar jullie team mee wilt spelen. Bij geen bericht worden Dunlop Extra life ballen geregeld.

Gezocht dame voor Damesdubbelcompetitie
In april begint de KNLTB-voorjaarscompetitie weer. Het team damesdubbel 35+ op dinsdagochtend (Marije de Grouw, Ineke van Loosdrecht en Elly Grandia) is op zoek naar een dame die het team compleet maakt. De competitie wordt gespeeld op de volgende dinsdagochtenden: 10,17,24 april 8,15,22 en 29 mei. Wil jij het team versterken neem dan contact op Ineke van Loosdrecht, telefoon 63 46 89. Ook als je slechts enkele dagen kunt spelen, hoort ze graag van je.

Competitietraining
Speelt jullie team competitie dit voorjaar? Geef je team dan op voor de competitietraining op 18 maart. TSTK zal op ons sportpark een competitietraining verzorgen. Naast onze eigen competitieteams worden de competitieteams van TV Ammerzoden, TV De Winkels, TV De Molenwiek en TV Huros uitgenodigd. De competitietraining is voor alle competitieteams (senioren en junioren). Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden kan tot 29 februari. Stuur een mail naar mariel.van.tetrode@hetnet.nl als jouw team mee wil doen met de competitietraining. Overigens hoeven de teams niet compleet te zijn om mee te doen.Terug naar nieuws