Nieuws - Nieuws vanuit het bestuur

Vrijdag 24 feb 2012
Aankondiging ALV
Noteer alvast de datum van de ALV in je agenda: maandag 16 april 2012.
Nadere informatie volgt nog.

Vacatures
Zoals in de vorige nieuwsbrief al toegelicht werd, zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. We hebben vacatures voor de functie van penningmeester, secretaris en accomodatiecommissaris. Ook zoeken we vrijwilligers voor de onderhoudsploeg die mee helpen het park en de banen schoon te houden.
Neem voor nadere informatie of belangstelling voor 1 maart a.s. contact op met Hans van der Zalm, voorzitter bestuur, of Jo Deneer, voorzitter commissie continuїteit bestuur.

Open Tennisdag TV Maasdriel zondag 25 maart
Op zondag 25 maart as. organiseren wij voor het eerst een Open Dag op onze tennisvereniging. Deze dag is bedoeld om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met onze vereniging. Dus heb je vrienden, buren of familieleden die je graag voortaan ook op de tennisbaan wil tegenkomen, informeer ze dan hierover en laat ze zich aanmelden!

Hoe doe je dat?
Help ons een clinic van Raemon Sluiter te winnen en meld je aan voor de Open Tennisdagen bij onze vereniging. Als zoveel mogelijk mensen zich aanmelden maakt TV Maasdriel kans op de clinic. Ga dus nu direct naar onze pagina en meld je aan voor de Open Tennisdag!!
Je kunt je vrienden en kennissen via Facebook uitnodigen om mee te doen hieraan. Het lid dat de meeste mensen aanmeldt, krijgt een leuke verrassing.

Oproep vrijwilligers Open Tennisdag
Ook zoeken we vrijwilligers voor die dag: leden die graag wat willen vertellen over onze club en/of een balletje willen slaan. Graag je tennisracket(s) meenemen.
Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar mariel.van.tetrode@hetnet.nlTerug naar nieuws